Такива като олигарха Прокопиев съсипаха синята идея

Демократи. Измамници. Лицемери. Отвратителни.

Пиша за съмишлениците, за да знаят, ако не знаят ще ги манипулират – те отвратителните. Не БКП (ТЯХ СИ ГИ ЗНАЕМ), те отвратителните „демократи” съсипаха надеждата, съсипаха вярата на хората, те компрометираха ДЕМОКРАЦИЯТА. От няколко дни, един пишман демократ, но станал едър собственик през 90-те години, се оплаква, хленчи – „ запорирането на имотите ми е политически мотивирано, аз съм чист”. Аз питам:

Вярно ли е, че когато се взима решение дружеството „Каолин” да се приватизира, започват преговори с белгийската фирма”Сибелко” (световен лидер в производството на кварцов пясък) и белгийците се съгласяват да инвестират 20 милиона долара – кешова инвестиция? (Белгийците правят това, защото преценяват, че „Каолин” е в добро финансово състояниер с положителни бизнес резултати с отлични пазарни переспективи).

Вярно ли е, че преди финализиране на сделката, неочаквано, белгийците си отиват? И веднага се образува РМД , в което веднага са назначени твоят брат и дясната ти ръка – госпожа Шишкова. (Те са назначени, за да могат да придобият пакет от собствеността и което става – около 50% от собствеността.)

Вярно ли е, че фирмата „ Булброкърс”, която прави оценката на „Каолин”, е собственост на „хленчещия” демократ?

Вярно ли е, че новата оценка направена от твоята фирма е 10 пъти (някои твърдят 11 пъти) по-ниска. (Белгийците правят това, защото преценяват, че „Каолин” е в добро финансово състояниер с положителни бизнес резултати с отлични пазарни переспективи).

Следват, няколко хватки за придобиване, на още. Хватки за заплащане с компенсаторки. Следва продажба и от тази мръсна работа този „демократ” печели над 100милиона.

Същата мръсна схема не се ли използва и при приватизацията на винпром „Дамяница” Същата мръсотия, от същия „демократ”. Мръсотия, ама това момче, хитро, алчно се превърнало в милионер.

И този измамник реве и се представя за демократ. Кой си? Аз познавам много демократи, които през 90-те години, искрено, с думи , с поведение печелеха доверието на хората. Искаха да покажат, че освен тъпото комунистическо управление има и друго – умно, почтено.

Ти през това време си мишкувал в София. Помирисвал си къде може далаверка да стане, а в това те е бивало. Дори на физиономията ти личи – лъха, не – смърди от лицемерие.

Ти през това време си мишкувал в София, помирисвал си ,къде може далаверка да стане, а в това те е бивало. Дори на физиономията ти личи- лъха, не, смърди от лицемерие.

А тези демократи, които го защитават, питам дали не са на хранилка при него. Разбира се, че обвиненията, които сега получава са партийно мотивирани. (Ако бяха законосъобразно мотивирани отдавна да беше станало) . Но те са същата порода- лъжливи и крадливи, а сега се е наложило от партийния им интерес.

Автор: Панчо Панайотов, учредител на СДС в Дупница, организатор на протестите и блокадите на Дупница по време на Виденовата зима

Източник: Фейсбук профил на Панчо Панайотов

Напиши коментар