Сидеров официално поиска оставката на Симеонов

Лидерът на "Атака" и парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров официално поиска оставката на коалиционния си партньор в патриотичната формация и призова за спешно свикване на коалиционен съвет на управляващите. Това той направи в официално прессъобщение от неговата партия "Атака".

"Настоявам за незабавно свикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до края на деня – 22 октомври 2018 г., на който да бъде разгледан въпросът с недопустимото поведение на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер.

В 21 век физическото отсъствие на премиера Бойко Борисов от страната не пречи да бъде осъществена конферентна връзка с него и той да участва в Коалиционния съвет, макар и от разстояние”, обяви Волен Сидеров.

Самата партия "Атака" също свали доверието си към Валери Симеонов.

"Ръководството на ПП АТАКА сваля политическото си доверие от вицепремиера Валери Симеонов заради недопустимите обиди към хора с увреждания. Ще настояваме да бъде предложен друг представител на Патриотите за вицепремиер“, гласи официална позиция на партията.

Пред сградата на Министерски съвет се проведе протест на родителите на деца с увреждания с искане за оставката на Валери Симеонов заради изказването му, че са "група кресливи жени" с "уж болни деца”. По-рано днес, след среща с бизнеса, от който срещна подкрепа, вицепремиерът обяви, че не вижда причина да си подава оставката, тъй като говори истини. Уточни, че все пак, ако му бъде поискана такава по политически причини от Бойко Борисов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров, би я подал.

3 Коментари

 1. Avatar
  prepecadug 2018-10-26 17:05:06

  Согласен, весьма полезная мысль\r\n \r\n--- \r\nПодскажите, где я могу это найти? финские товары почтой, корейские товары почтой а также https://www.drive2.ru/users/susan5/#blog почта россии товары

 2. Avatar
  flalentob 2018-10-26 15:25:10

  модный ты=)))))\r\n \r\n--- \r\nЯ извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Могу отстоять свою позицию. Пишите мне в PM, пообщаемся. недорого товары почтой, товары почтой биотуалет а также https://www.drive2.ru/b/514947200971702725/ нова почта товары

 3. Avatar
  billmorrix 2018-10-26 13:46:47

  По моему мнению Вы не правы. Могу это доказать. Пишите мне в PM, поговорим.\r\n \r\n--- \r\nЯ считаю, что Вы допускаете ошибку. Могу это доказать. товары почтой тюмень, отправка товара почту или https://www.drive2.ru/users/susan5/#blog партнерки товары почтой

Напиши коментар