Обърканата държава

България в последните години се превърна в място, в което всеки може да изговори каквато си иска лъжа, за когото си иска, както си поиска и където си поиска – във вестници, сайтове, социални мрежи, телевизии, радио.

Нещо повече, същите лъжци, които безпрепятствено пропагандират неистини, разпространяват и мантрата, че България била на 111-то място по свобода на словото.

Пълно лицемерие. Какво 111-то място, след като у нас свободата да приказваш каквото си искаш, включително нагли лъжи и абсолютни фалшиви новини, е въздигната в култ и се е превърнала в слободия?

Знае се и чия е заслугата за това.

Вината е на самонакичилите се през медиите си с „морални“ медали псевдожурналисти, на хранениците на чужди фондации, на продажните наши „политици“ и на кукловодите им – олигарси, забогатели незаконно по време на Прехода.

Имената се знаят, но малцина се тези, които имат смелостта да им се противопоставят, а когато го сторят, стават моментална мишена и биват обливани от години с нечистотии, разпространявани от подли двуличници, удобно маскирани като „моралисти“.

Иван Костов – бивш преподавател по марксизъм-ленинизъм, обучаван в Москва, приватизирал на безценица икономиката на страната и раздал на приближените си хора предприятия за над 30 милиарда лева. Икономическият му министър Александър Божков си спечелва прякора „Мистър 10 процента“.

Иво Прокопиев – син на човек от Държавна сигурност, получил на 28 години без пари „Каолин“ от същия Костов, притежаващ медиите „Капитал“ и „Дневник“ и контролиращ мейнстрийма и големите телевизии, както стана ясно от стенограмите АРГО. Мултимилионер. Подсъдим.

Огнян Донев – син на човек, свързан с Държавна сигурност, получил без пари най-голямото българско фармацевтично предприятие „Софарма“ – по времето на Иван Костов, и притежаващ медията „Клуб Зет“. Мултимилионер. Подсъдим.

Сашо Дончев – проводник на руските интереси в България и дългогодишен посредник при продажбите на руски газ. Собственик на вестник „Сега“. Мултимилионер.

Христо Иванов – внук на убедени болшевики, дядо му е политемигрант в Москва, баба му е генерал от Червената армия, а майка му е комунистка и досега, родена в Русия. Дългогодишен храненик на Джордж Сорос, основател на партия „Да, България“, спонсорирана от олигархичното задкулисие и дирижирана от Иван Костов и Иво Прокопиев. Съпредседател на партията е Атанас Атанасов, шеф на национална служба „Сигурност“ по времето на Иван Костов.

Цветан Василев – също завършил марксистка икономика, приватизирал КТБ по времето на Иван Костов и създал най-голямата финансова пирамида в България, завлякла над 5 милиарда от спестяванията на българския народ. Контролиращ цял арсенал от хибридни сайтове за фалшиви новини. Подсъдим.

Николай Банев – комунистическо парвеню, приватизирал десетки предприятия, после нарязани за скрап. Завършил руска гимназия, потомък на комунистическа фамилия. Подсъдим. 

Списъкът всъщност е много дълъг, но прави ли ви впечатление какво обединява всички тези хора и техните политически марионетки?

Обединява ги „костовизъм“, марксизъм-ленинизъм, комунизъм, държавна сигурност, кражбите на националното богатство, многото пари.

Обединява ги и това, че някои от тях вече са подсъдими за извършените от тях престъпления.

Да сте чули обаче да са си признали комунистическите убеждения, престъпленията или заграбеното от народа? Няма да чуете.

Вместо това всички говорят двулично за „демокрация“, „либерални ценности“, „морал“, „десни политики“. Правят партии, крещят за власт.

Болшевики да ти говорят за либерални ценности и дясна политика е все едно китайската компартия да покани Джордж Сорос за председател. 

Какъв морал, ценности и задръжки може да има Прокопиев, за да ги пробутва на обществото, след като бандитски приватизира „Каолин“ за някакви си 60 хиляди лева, а го продаде за 100 милиона евро?

Какъв морал и ценности да имат Огнян Донев и Сашо Дончев, забогатели от държавните предприятия заради връзките си - единият богатеещ на гърба на болните българи, а другият като комисионер от тръбата с газа, тоест от сметките на потребителите?

Какъв морал може да има Цветан Василев, откраднал милиарди от вложителите, потънали във фирмите му-бушони? Дъщеря му сега пише всеки ден в туитър и ни приказва в ютуб за мракобесие, клептокрация, липса на свобода в България и прокурорска държава. Сигурно иска прокуратурата да връчи медал за храброст и заслуги на баща й Василев, да го потупа по рамото и да му подари още 5 милиарда народна парá?

Така са свикнали – да богатеят на гърба на народа и да се представят за жертви. Докато крадат. Толкова им е съзнанието и „моралът“.

И това са само малка част от хората, заради които България в момента е най-бедната страна в Европейския съюз, а същата тази групичка, понеже има медии, контролира информационния поток и е свързана по линия на Джордж Сорос с цялата му мрежа от журналисти в Европа и по света, нагло си позволява да оплюва всички, които си позволят да им търсят отговорност:

Прокуратурата – защото ги е подгонила и ги обвинява за съсипването на България.

Пеевски – защото разкрива в медиите си далаверите им и внася законопроекти срещу грабежа.

Борисов – защото не им играе по свирката, даже отвреме-навреме ги нарича „кърлежи“.

КПКОНПИ – защото им отнема незаконното имущество.

Това е истината. Води се война, необявена, в която олигархо-комунистическите „приватизатори“ използват всички средства. Против България, против интересите на хората и против държавните институции.

Целта е пълна демонизация на враговете им. Докато плюят по Цацаров и прокуратурата,  престъпниците получават телевизионно време всеки ден в телевизиите контролирани от Прокопиев. В най-гледаното време в сутрешните блокове, се прескачат един през друг Иванчевци, Баневци, Прокопиевци, адвокатите им. Според тях всички престъпници са невинни, а винаги държавата е лоша – мачкала ги, нарушавала им правата.

В коя друга държава от Европейския съюз го има това? Във Франция и Германия престъпниците получават ли телевизионно време, за да плюят по френските и германските служби?

Овладяха съда, направиха за посмешище ВКС с председател като Лозан Панов. Но не успяха с прокуратурата. Овладяха медиите, но останаха и такива, които им опонират и те са наричани „кафяви“, защото олигархията е узурпирала истината, а всички други лъжат. Овладяха социалните мрежи, но тотално се провалиха на изборите.

Демонизират от години Пеевски, с простичката цел да се изперат покрай него - той черен, те бели, и да му затворят устата и медиите. Нито един факт не подкрепя лъжите им, но това не ги притеснява. Каквото и да се случи в държавата, все Пеевски им е виновен. Те – света вода ненапита. Само инсинуации, намеци, говорене, без нито едно доказателство - не им е нужно.

Четири години след рухването на КТБ Василев не е спирал да краде от активите, закупени с пари на вложителите и намиращи се под негов контрол. Защо не ги върна на държавата, като е толкова „морален“? Защо приятелите му Прокопиев, Донев и Дончев не го попитаха в медиите си, а осигуряваха трибуна на лъжите му? Вместо това си мълчаха, докато Василев подаряваше активи за милиарди на руснаци, срещу едно евро. Мълчаха, докато се опитваше да открадне „Петрол“, „Авионамс“, „Русенска корабостроителница“, хотели, завода за стъкло в Сърбия. Правеха се на умрели лисици. И естествено приписват всички на лошия Пеевски – нищо, че при Пеевски няма нито един от активите на КТБ. Всички са при Василев и крадливите му сподвижници.

Сега пригласят на Цветан Василев и Емилиян Гебрев, които неистово се опитват да присвоят „Дунарит“. Първо през 2015г. Василев го подари на белгиеца с руски паспорт Луврие и олигарха Малофеев. После от 2016г. двамата с Гебрев се опитаха да скъсат връзката със задълженията на групата „Дунарит“ от над 190 млн. лева към КТБ, за да си го приберат „чистичък“. То не беше увеличаване на капитал, то не бяха залози, то не беше прехвърляне на запорирани от КПКОНПИ акции и подставени лица в дружествата-майки. А когато държавата скочи да си защитава правата и да им търси сметка, двамата станаха пак „жертви“. На кого? На прокуратурата, установила пране на пари. На някаква офшорка, дето пречела в съда да минат далаверите им. Пак на Пеевски, който уж „имал интереси в оръжейната индустрия“.

Какви интереси? Че е вкарал в Народното събрание закон, с който да се възстановят обезпеченията в полза на държавата и на Фонда за гарантиране на влоговете? Че иска да спре вторичното разграбване на активите на банката?

И тези законови промени явно работят, след като борбата за заграбването на активите толкова се ожесточи. Стигна чак до …..“новичок“.

Да сте чули „Да, България“ и костовистите да са внесли такъв законопроект? Не сте, няма и да чуете, ама плюят по закона на Пеевски, защото зверски засяга приятелчето им Василев.

През 2019-та Гебрев се сетил, че бил тровен преди 4 години. Защо да не го използва и удари пак по враговете, във войната да се представи за „собственик“ на „Дунарит“? Кой е Гебрев – комунистически оръжеен търговец, в забранителния списък на САЩ за търговия, събудил се милионер покрай протекцията на Андрей Луканов. Идеалната партия за Василев. 

Сега поредната лъжа – тровен бил, защото проявил интерес към „Дунарит“, а интерес към „Дунарит“ имали и „руснаците“, и Пеевски също. И ето ти нова прекрасна инсинуация, а поредната медия на повикване, този път рекетьорският сайт „Биволъ“ ще им свърши работа, за да го разпространи в мрежата от издания на Сорос в чужбина. Както вече направиха, когато след инструкция от Прокопиев изфабрикуваха фалшивата новина, че заради работата им у нас убиват разследващи журналисти - фейк, с който омаскариха България и измамиха дори вицепрезидента на ЕК Тимерманс.

Само че, както правилно забелязват „Телеграф“ и „Монитор“, не съвпада дори годината. Гебрев влиза в схемата на Василев през 2016г., а ако наистина е отровен през 2015г., това е било точно когато „Дунарит“ е подарен за 1 евро на Луврие и Малофеев. Досадна подробност, която са забравили.

Това олигархичните медии не ги интересува, не ги интересува и т.н. „разследващи“ медии от мрежата на Сорос – нали поредната задача за омаскаряване е изпълнена. 

И сто торби с лъжи да изсипят по темата, истината е проста – нито Гебрев, нито Василев имат намерение да платят 190 милиона лева на държавата за „Дунарит“. И този факт не могат да го прикрият. Искат предприятието, защото е хранилката им, също както престъпно приватизираните по времето на Костов стотици заводи са хранилките на днешната олигархия и на „разследващите“ им журналисти.

Въпросът обаче продължава да бъде – защо спи държавата и какво чака. Някой друг ли да й защитава интереса? Защото инсинуациите няма да спрат, а авторите им стават все по-нагли. Наглост, граничеща с откровено безумство.

Тодор Тодоров за Хипотези

122 Коментари

 1. Avatar
  DzrZV 2021-01-26 20:43:36

  \r\nhttps://advoka-t.ru/pomoshch-s-dokumentami

 2. Avatar
  KiMazr 2021-01-24 20:05:29

  Medicine information. Cautions. In USA \r\ncymbalta tablets \r\nAll what you want to know about pills. Get here.

 3. Avatar
  Edefv 2021-01-24 17:59:21

  Meds information leaflet. Cautions. \r\nhow can i get valtrex \r\nAll what you want to know about drugs. Read here.

 4. Avatar
  EezRF 2021-01-24 15:48:15

  Drug information leaflet. Effects of Drug Abuse. \r\nmacrobid without dr prescription in Canada \r\nActual news about medicament. Read now. \r\n \r\nhttp://samogonika.ru/blog/retsept-absenta-iz-samogona#comment_253413 Some about drug. http://barcelonaforum.ru/obschii-2/hydra-onion-internet-sait-2954/index187.html#post205333 Best news about medicine. https://www.marialauramantovani.it/2018/06/28/lettera-al-premier-sul-digitale/#comment-46722 All trends of pills. 2e2f7df

 5. Avatar
  QbfVE 2021-01-24 13:44:36

  Meds information. What side effects? \r\nzantac order https://zantac4u.top in USA \r\nEverything about meds. Read information now. \r\n \r\nhttp://workinhotel.com/news/1820/ Best trends of pills. https://www.trendyeshop.sk/n/comments/35 Actual news about medicine. https://libertyarmenia.am/flavors-of-armenia/#comment-5362 Best trends of medicines. e2f7dfc

 6. Avatar
  KiMvig 2021-01-21 19:48:22

  Medication information leaflet. Drug Class. In US \r\ncan you buy baclofen \r\nBest trends of medicines. Get now.

 7. Avatar
  Edula 2021-01-21 18:02:05

  Medicament information. Short-Term Effects. \r\nwhere can i get cytotec \r\nSome trends of medicament. Get information here.

 8. Avatar
  GwvMF 2021-01-21 16:06:19

  Medicines information leaflet. Effects of Drug Abuse. \r\nonline risperdal https://risperdal4u.top in Canada \r\nBest news about pills. Read information here. \r\n \r\nhttps://superworldvitamin.com/forums/topic/esteroides-orales-resultados-2/page/6/#post-151014 Some trends of medicines. https://www.ultimagame.es/xboxone-c4893.htm#formulario Actual what you want to know about medication. http://nishinomiya-bs10.sakura.ne.jp/wordpress/2017/10/29/158/#comment-43511 Some information about pills. dfcda86

 9. Avatar
  RtoHR 2021-01-21 14:09:01

  Medicine information for patients. Short-Term Effects. \r\nbuy prilosec https://prilosec4u.top in the USA \r\nSome about medicament. Get information here. \r\n \r\nhttps://www.generator.pl/kontakt.html?error<>]=sendFailedRecommend&dw=ba5d9565 Everything information about medicine. https://profisionalis.ru/prodvizheniya-rolikov-na-yutube/#comment-35128 Some information about pills. https://legendaryspeaks.com/post/touch-slider-post?page=150#comment-1269932 Some news about medicines. 2f78336

 10. Avatar
  GeorgeWaict 2021-01-15 01:13:18

  \r\nMedicine information leaflet. What side effects can this medication cause? buy lasix Best what you want to know about medicine. Read information here.

 11. Avatar
  DavidGum 2021-01-14 22:49:31

  Medicine information for patients. Cautions. \r\ncan i purchase celebrex in Canada \r\nBest trends of meds. Get now.

 12. Avatar
  KiMric 2021-01-14 21:55:14

  Medicines information leaflet. Short-Term Effects. In the USA \r\ncymbalta prices \r\nSome trends of drug. Get information now.

 13. Avatar
  DaDbga 2021-01-14 21:39:15

  Drugs prescribing information. What side effects can this medication cause? \r\nget flagyl in Canada \r\nAll trends of medicine. Get here.

 14. Avatar
  Mathehielo 2021-01-14 20:29:18

  Meds prescribing information. Long-Term Effects. \r\nlipitor without a prescription \r\nBest information about drugs. Read here.

 15. Avatar
  Larrymer 2021-01-14 19:15:13

  Medication information sheet. Effects of Drug Abuse. how to get seroquel tablets \r\nBest trends of meds. Read now.

 16. Avatar
  DavidIof 2021-01-14 17:06:34

  Medicines information for patients. Cautions. \r\ntoradol without prescription in the USA \r\nBest about pills. Read information now. \r\n \r\nhttp://e-ossann.jp/forums/topic/hoodiecoatbagscardigantank-top/page/20/#post-201205 Some what you want to know about medication. http://www.sammy-dog.ru/guestbook All news about medication. http://www.withgogo.com/all-aboard-the-rocky-mountaineer/#comment-454376 Everything trends of meds. df04229

 17. Avatar
  DaDswh 2021-01-14 15:14:07

  Meds prescribing information. Generic Name. \r\nwhere to buy meclizine https://meclizine4u.top in the USA \r\nSome what you want to know about pills. Get here.

 18. Avatar
  ClyUV 2021-01-13 16:32:28

  Meds information. Long-Term Effects. buying prednisone in USA. Everything what you want to know about pills. Get information here.

 19. Avatar
  DavidAgj 2021-01-13 15:16:36

  Medicine information sheet. Drug Class. \r\nnortriptyline without prescription https://nortriptyline4u.top in Canada \r\nSome what you want to know about drug. Read information here.

 20. Avatar
  DaDoyi 2021-01-13 13:59:41

  Meds information leaflet. What side effects? \r\nbactrim without a prescription https://bactrim4u.top in USA \r\nActual trends of pills. Read information here.

 21. Avatar
  Mathehielo 2021-01-13 12:38:12

  Medicines information for patients. Effects of Drug Abuse. \r\nlyrica cost \r\nEverything about medicines. Get now.

 22. Avatar
  Larrymer 2021-01-13 11:21:25

  Medication information leaflet. Short-Term Effects. where to get seroquel cheap \r\nSome what you want to know about drug. Read now.

 23. Avatar
  DavidSjv 2021-01-12 13:54:17

  Medication information sheet. Brand names. \r\nonline tizanidine in US \r\nActual about medicine. Read information now.

 24. Avatar
  DaDsih 2021-01-12 12:30:50

  Medicine information sheet. Drug Class. \r\nwhere to buy keflex in USA \r\nSome about drug. Get information now.

 25. Avatar
  Mathehielo 2021-01-12 11:03:09

  Meds information for patients. What side effects? \r\nonline lipitor \r\nBest about drugs. Read information here.

 26. Avatar
  Larrymer 2021-01-12 09:37:55

  Medication information leaflet. Brand names. \r\npromethazine buy \r\nAll information about medicament. Get information now.

 27. Avatar
  BruceHeire 2021-01-12 08:13:43

  \r\nужин

 28. Avatar
  OscarCheek 2021-01-09 07:46:05

  \r\nMedicine information leaflet. What side effects can this medication cause? https://prednisone.site Actual trends of pills. Read information here.

 29. Avatar
  DavidKzb 2021-01-09 04:26:29

  Medicine information sheet. Drug Class. \r\ncan you buy neurontin https://neurontin4u.top in US \r\nActual information about medicine. Get now.

 30. Avatar
  DaDkhx 2021-01-09 03:21:20

  Drugs information. What side effects? \r\nimodium online in US \r\nBest trends of medicines. Get information here.

 31. Avatar
  Mathehielo 2021-01-09 02:16:09

  Pills information leaflet. Cautions. \r\ncost trazodone \r\nEverything information about pills. Read information here.

 32. Avatar
  Larrymer 2021-01-09 01:09:52

  Medicine information for patients. Long-Term Effects. \r\ncan i purchase zyrtec \r\nBest news about drugs. Get information now.

 33. Avatar
  DaDmux 2021-01-08 10:44:37

  Drugs information for patients. Short-Term Effects. \r\ncialis without a prescription in Canada \r\nEverything trends of medicine. Get information now.

 34. Avatar
  GakSN 2021-01-05 00:41:08

  Займы через бота Телеграм - робот моментально подберет: Займ под 0% или минимальный процент. Только официальные МФО. Попробуйте - это удобно и быстро. Деньги на карту через 15 минут. \r\nРаботает в России, Украине, Казахстане. Если у вас нет мессенджера, скачайте и установите приложение Telegram. Подключитесь к боту перейдя по ссылке \r\n \r\nонлайн займ первый без процентов

 35. Avatar
  DavidTnl 2021-01-04 16:31:23

  Medication information leaflet. Brand names. \r\nerythromycin without dr prescription in Canada \r\nAll information about medicament. Read information here.

 36. Avatar
  DaDgpw 2021-01-04 15:15:53

  Pills prescribing information. What side effects? \r\ncost ashwagandha https://ashwagandha4u.top in US \r\nActual information about medicament. Read information now.

 37. Avatar
  Mathehielo 2021-01-04 14:07:03

  Pills information for patients. What side effects can this medication cause? \r\ncan i order lipitor \r\nActual information about medicines. Read here.

 38. Avatar
  Larrymer 2021-01-04 12:58:25

  Pills information leaflet. Drug Class. \r\nzofran sale \r\nAll news about drug. Read information here.

 39. Avatar
  DavidMfs 2020-12-23 14:54:23

  Medication information leaflet. What side effects can this medication cause? \r\nnaltrexone price https://naltrexone4u.top in USA \r\nAll about drug. Get information here. \r\n \r\nSome trends of medicine. 229c402

 40. Avatar
  DavidBpw 2020-12-22 21:59:06

  Medicine information for patients. Effects of Drug Abuse. \r\nbuy voltaren in the USA \r\nEverything about pills. Get here. \r\n \r\nActual news about pills. 63d65_e

 41. Avatar
  DavidYld 2020-12-16 13:02:37

  Drugs information. Generic Name. \r\nsingulair pill https://singulair4u.top in USA \r\nBest about medicine. Read information now.

 42. Avatar
  DaDyeh 2020-12-16 11:09:17

  Medicament information sheet. What side effects can this medication cause? \r\nkeflex online https://keflex4u.top in Canada \r\nSome about medicament. Read now.

 43. Avatar
  DavidYhx 2020-12-14 23:07:18

  Medicines information for patients. Short-Term Effects. \r\ncost nortriptyline https://nortriptyline4u.top in the USA \r\nEverything news about pills. Get here.

 44. Avatar
  DaDqtf 2020-12-14 21:13:05

  Medicine information leaflet. What side effects can this medication cause? \r\nget ashwagandha in Canada \r\nActual about drug. Read now.

 45. Avatar
  DaDmrz 2020-12-13 02:53:55

  Drugs information. Generic Name. \r\ngeneric furosemide in the USA \r\nSome what you want to know about medicine. Read information here.

 46. Avatar
  KiMmll 2020-12-12 06:01:33

  Meds information leaflet. Long-Term Effects. In the USA \r\ndoxycycline online \r\nBest about drugs. Get here.

 47. Avatar
  Ednga 2020-12-12 04:12:45

  Medicines prescribing information. Generic Name. \r\ncytotec generic online \r\nSome what you want to know about medicament. Get here.

 48. Avatar
  DavidJvu 2020-12-12 02:20:35

  Meds prescribing information. What side effects can this medication cause? \r\ntizanidine cost in the USA \r\nAll what you want to know about medication. Read information here.

 49. Avatar
  KiMydo 2020-12-10 05:01:13

  Medicines information for patients. Brand names. In Canada \r\nlipitor no prescription \r\nActual information about pills. Get information here.

 50. Avatar
  Eddwc 2020-12-10 03:29:03

  Medication prescribing information. Short-Term Effects. \r\nbuy cheap allegra online \r\nBest about medicine. Get information now.

 51. Avatar
  DavidGni 2020-12-10 01:52:36

  Medication information sheet. Brand names. \r\nneurontin order https://neurontin4u.top in USA \r\nAll news about medicines. Get information now.

 52. Avatar
  Edttn 2020-12-08 14:34:19

  Medication prescribing information. Cautions. \r\nwhere can i buy cymbalta tablets \r\nSome what you want to know about medicines. Get information now.

 53. Avatar
  DaDnns 2020-12-08 12:57:35

  Medicine information leaflet. Effects of Drug Abuse. \r\nwhere can i buy synthroid https://synthroid4u.top in US \r\nBest news about medicines. Get now.

 54. Avatar
  DaDhnm 2020-12-08 11:14:09

  Meds information. Drug Class. \r\nwhere to buy lamictal https://lamictal4u.top in the USA \r\nBest information about medicine. Read information here.

 55. Avatar
  Larrymer 2020-12-07 21:03:48

  Medicine information leaflet. What side effects? \r\ncheap zofran tablets \r\nActual trends of drug. Get information here.

 56. Avatar
  Mathehielo 2020-12-07 19:06:42

  Medicament information for patients. Drug Class. \r\ncan you buy doxycycline \r\nAll what you want to know about drugs. Get here.

 57. Avatar
  DaDnbn 2020-12-07 16:14:20

  Drugs information. Effects of Drug Abuse. \r\ncost of fluoxetine in the USA \r\nActual what you want to know about pills. Get information here.

 58. Avatar
  GeorgeWaict 2020-12-07 15:14:06

  \r\nDrugs prescribing information. Cautions. can i order zoloft no prescription Actual information about medication. Read information here.

 59. Avatar
  JeffreyKew 2020-12-07 12:26:55

  \r\nMedicines information. What side effects? https://lexapro2020.live Actual news about medicament. Read information here.

 60. Avatar
  DaDmdn 2020-12-07 10:50:18

  Pills information leaflet. What side effects? \r\ncost of flexeril https://flexeril4u.top in USA \r\nSome what you want to know about medicines. Get now.

 61. Avatar
  Larrymer 2020-11-29 21:28:11

  Medicine information sheet. Brand names. \r\ncytotec price \r\nActual news about medicament. Get here.

 62. Avatar
  Robertgig 2020-11-29 19:22:56

  \r\nDrug information. Long-Term Effects. buying viagra Best what you want to know about medicines. Get now.

 63. Avatar
  Robertbib 2020-07-01 00:57:54

  the sleep store kamagra http://kamagrabax.com/ - kamagra kopen rotterdam kamagra erfahrungsbericht kamagra oral jelly wirkung

 64. Avatar
  DennisMen 2020-06-29 22:44:19

  kamagra 100mg oral jelly use \r\nbuy kamagra \r\nkamagra oral jelly online usa \r\nkamagra 100 mg \r\nkamagra 100mg chewable tablets \r\n

 65. Avatar
  Williamoxith 2020-06-29 18:12:04

  kamagra 100mg oral jelly wirkung \r\nkamagra online \r\nkamagra shop deutschland erfahrung \r\nkamagra \r\nkamagra uk company \r\n

 66. Avatar
  Robertbib 2020-06-28 23:22:10

  kamagra oral jelly sildenafil vol 3 \r\nkamagra 100mg \r\nhow to use kamagra 100mg tablets \r\nkamagra jelly \r\nkamagra oral jelly 100mg price in india \r\n

 67. Avatar
  DennisMen 2020-06-27 22:08:14

  kamagra price http://kamagrabax.com/ - kamagra oral jelly gГјnstig kaufen deutschland buy kamagra kamagra 100mg tablets china

 68. Avatar
  Williamoxith 2020-06-27 17:51:54

  kamagra 100 chewable tablet kaufen \r\nbuy kamagra \r\nkamagra london reviews \r\nkamagra \r\nkamagra oral jelly online usa \r\n

 69. Avatar
  Robertbib 2020-06-26 22:40:44

  kamagra kaufen in deutschland http://kamagrabax.com/ - ajanta kamagra 100 chewable tablet kamagra jelly kamagra oral jelly review forum

 70. Avatar
  DennisMen 2020-06-25 20:13:33

  kamagra 100 oral jelly review http://kamagrabax.com/ - kamagra 100 kamagra jelly kamagra 100mg tablets for sale in uses

 71. Avatar
  Williamoxith 2020-06-25 15:47:21

  kamagra jelly side effects \r\nkamagra oral jelly \r\nkamagra oral jelly 100mg suppliers australia \r\nbuy kamagra \r\nkamagra oral jelly 100mg factory discount prices \r\n

 72. Avatar
  Robertbib 2020-06-24 19:18:05

  kamagra 100mg oral jelly uk \r\nkamagra 100 mg \r\nkamagra oral jelly sildenafil citrate \r\nkamagra 100 mg \r\nkamagra oral jelly amazon nederlande \r\n

 73. Avatar
  DennisMen 2020-06-20 23:23:24

  the medical supply store kamagra \r\nkamagra 100mg \r\nkamagra oral jelly how to use \r\nbuy kamagra \r\nkamagra 100 chewable review \r\n

 74. Avatar
  Robertnitte 2020-06-20 12:11:34

  kamagra store kamagra jelly http://directwing.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com \r\nkamagra shop deutschland erfahrung kamagra 100mg tablets for sale in uses http://salmonidahoconstruction.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com \r\nkamagra 100mg tablets for sale in us kamagra 100 gold http://fomorep.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com> \r\nkamagra oral jelly 100mg price kamagra store info erfahrungen http://mitral212.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com \r\nkamagra oral jelly kamagra jelly india for sell http://processvacuum.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com

 75. Avatar
  Robertbib 2020-06-19 22:33:34

  super kamagra kaufen http://kamagrabax.com/ - kamagra forum pl kamagra jelly kamagra forum doctissimo

 76. Avatar
  DennisMen 2020-06-18 20:14:43

  kamagra 100mg tablets usa http://kamagrabax.com/ - kamagra kopen apotheek kamagra 100mg twoja kamagra pl forum

 77. Avatar
  Robertbib 2020-06-17 20:46:28

  kamagra oral jelly kaufen wien \r\nkamagra 100 mg \r\nkamagra shop erfahrungen \r\nbuy kamagra \r\nkamagra oral jelly online usa \r\n

 78. Avatar
  Awhopsy 2020-06-17 14:36:04

  cialis on line pron sites ordering cialis online safe buy cialis online cialis online pharmacy cialis canada pharmacy online http://buyedtablets.com/# - natural alternatives to viagra and cialis side effects of cialis

 79. Avatar
  Robertnitte 2020-06-17 07:47:22

  kamagra jelly side effects kamagra 100mg chewable tablets india http://www.bettsindustries.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com \r\nkamagra gold 100mg reviews kamagra 100mg 7 tablets http://suing.hotmatchup.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com \r\nkamagra 100mg tablets indian kamagra oral jelly directions use http://caldas.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com" \r\nkamagra oral jelly deutschland kamagra oral jelly review http://cashflowlease.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com \r\nkamagra oral jelly wirkungsweise kamagra oral jelly cost in india http://willisknightonbossierhealthcenter.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=kamagrabax.com>

 80. Avatar
  EstherGeaks 2020-06-07 06:27:03

  Kbienn ifqnmf Buy viagra online Overnight canadian viagra

 81. Avatar
  EstherGeaks 2020-06-05 02:34:09

  Tywxul gbtuzg canada pharmacy canadian online pharmacy

 82. Avatar
  Buy pfizer viagra online 2020-04-28 11:41:20

  Ygjfhg lkhbxh Viagra best buy Buy real viagra online without prescription

 83. Avatar
  Cost of viagra 2020-04-26 17:36:54

  Ogqcrq cvyxis Buy viagra com Us discount viagra overnight delivery

 84. Avatar
  Viagra mail order us 2020-04-26 04:01:43

  Bwhltc trqrgy viagra buy Discount viagra no rx

 85. Avatar
  how to get cialis 2020-04-23 09:12:37

  Ytlxhv psrrmn Buy cialis now cialis coupon cvs

 86. Avatar
  Bvisjx s 2020-04-19 21:36:43

  Hvoyhv rjctli Cialis visa

 87. Avatar
  nzzyahab 2020-03-26 03:00:22

  when will viagra prices come down do\'s and don\'ts for viagra viagra pills step viagra help very hard cocks with viagra \r\n \r\nsafe place to order online rx for viagra plavix and viagra and stent levitra vs viagra viagra tv commercial black actress viagra/levitra \r\n \r\nhttps://pharm-usa-official.com - natural viagra \r\n \r\nhttp://cratcoruna.com/los-jovenes-toman-protagonismo/?unapproved=206091&moderation-hash=357eacd750b418425f1879bf4a922671#comment-206091\r\nhttps://technicalguysrachit.com/pubg-mobile-0-9-5-apk/?unapproved=278530&moderation-hash=86cc58f2bed1b14321cd18d18c5d1e11#comment-278530\r\nhttp://lybx.org/home.php?mod=space&uid=1045168\r\nhttps://uzmanshehzad.com/the-purge-anarchy-2014-480p-brrip-dual-audio-english-org-hindi/?unapproved=40834&moderation-hash=675af24750db19d7382ba339d4c0d51f#comment-40834\r\nhttp://www.stalowka.eu/artykul/9695/motyl-mosir-stalowa-wola-na-zawodach-w-kielcach-i-mielcu/#comments\r\n

 88. Avatar
  Станислава Антонова 2019-08-11 01:35:19

  Склонна съм да вярвам на вашият коментар !

Напиши коментар