Нинова: Спасихме българите със стари коли

Председателският съвет към Националния съвет на БСП заседава по Бюджет 2019 -алтернативата. Вече става традиция БСП да предлага алтернативен бюджет на управляващите. Той ще бъде подложен на широко обществено обсъждане в понеделник.

В него ще вземат участие синдикати, професионални организации, учени, депутати и членове на Националния съвет на БСП, както и коалиционни партньори.

"Като не се регистрирахме в петък в НС, спасихме над 2,5 млн. българи от новия данък върху старите коли. Не се съмняваме, че ГЕРБ и ОП ще си го приемат, но няма как с нашите гласове да им осигурим кворум за поредното бъркане в джоба на най-бедните хора. Що за стабилно управление е това, което разчита на гласовете на опозицията, за да вдигне данъците на хората. Няма как да стане. Оставете ги тях. Това мнозинство и правителство е на финала. Нека видим ние какво можем да направим след тях, защото навсякъде е разруха - и в здравеопазването, и в социалната сфера, и в сигурността на гражданите", заяви Нинова пред председателите на съвети.

Те обсъдиха финансовите, икономическите и социалните параметри на алтернативния бюджет на БСП. Особено внимание се обръща на демографската катастрофа и политиките за младите хора и децата - семейно подоходно облагане, безплатни учебници до 12 клас.

"Как можеш да кажеш, че това е най-социалният бюджет, когато си замразил 12 социални плащания за майки, за отглеждане на дете от работещи майки и т.н. Другата най-уязвима група - пенсионерите, отново оставяш само с швейцарско правило, при положение, че цените на газ, парно, вода, ток, всичко се качва. Отново внасяме предложение за преизчисляване на всички стари пенсии с ясни разчет, както и откъде ще дойдат парите", коментира Нинова.

Председателският съвет направи последен преглед на алтернативните мерки, преди внасянето им от народните представители.

Източник: Канал 3

6 Коментари

 1. Avatar
  buivaDor 2018-11-19 20:22:32

  Я считаю, что Вы не правы. Давайте обсудим. Пишите мне в PM.\r\n \r\n--- \r\nкак раз в тему!!!!))))))))))))))))))))))))))))))))) видеоролики онлайн порно, порно красотки онлайн а также nefig.net онлайн порно фильм

 2. Avatar
  hanhepatt 2018-11-19 19:21:25

  Жаль, что сейчас не могу высказаться - нет свободного времени. Но вернусь - обязательно напишу что я думаю по этому вопросу.\r\n \r\n--- \r\nСимпатичный ответ номера досуга иркутск, досуг в иркутске 38fm и проститутки на выезд в иркутске иркутск семейный досуг

 3. Avatar
  xpatriquok 2018-11-19 18:23:00

  Согласен, это замечательная штука\r\n \r\n--- \r\nДа я смотрю, ты тут уже местный.. порно онлайн вудман, порно домашнее онлайн и 3barbosa порно онлайн молодые

Напиши коментар