Нинова предлагала компенсация заради фалшивия ЦУМгейт

„Корнелия ми каза: Жоро, аз разбирам, че не си виновен, какво да направя, за да се компенсирам. Аз не искам компенсация, не искам БСП да е циркаджийска партия. Аз съм обиден от това, че така се постъпи с мен”, категоричен бе Георги Гергов, бивш член на ИБ на БСП.

Разкритието

„Корнелия дойде в Пловдив инкогнито и после ме помоли да не обявяваме това по медиите. Срещна се с областния съвет  и разговаряхме два часа. Не беше лицеприятно това, което си говорихме. Имам го на запис, но не е за обявяване.“

Той добави, че Корнелия Нинова "по-добре рано да си отиде, за да не станат още поразии". По думите му в БСП се случвали неща, които до сега никога не са се случвали. Той визира младия състав на управляващото звено в партията, като дори нарече част от тях дечурлига.

Според него левицата е загубила много след последните парламентарни избори. Гергов уточни, че все още никой в партията не е дал обяснение как след спечелените президентски избори от "ракетоносителя Румен Радев" се е стигнало до това отстъпление на гласове на вота за парламент.

Източник: БТВ

Напиши коментар