Неволите на грантаджиите

Трагикомично е да наблюдаваш войнстващите либерасти днес. Говорим за маскираните като журналисти/политолози/общественици антибългари, склонни да оправдаят посегателство срещу националната ни сигурност само и само да заслужат поредното проектче, поредната гнусна субсидия от щедрите врагове на Родината.

От десет кладенеца вода вадят, за да оправдават безчинствата на псевдо бежанците в Харманли.

Истината е, че случилото се в четвъртък е най-обикновено нарушение на законите в една правова страна. В същото време станахме свидетели на грубо погазване на обществения ред и откровено предизвикателство към държавата. Разбеснялите се пришълци дръзко изкрещяха към официалните власти – ще правим каквото си искаме, знаем добре, че България е разграден двор и никой не може копче да ни каже.

Това, обаче, не се получи. МВР, Бъчварова, главсекът Костов и премиерът в оставка реагираха добре и адекватно. Министърката на вътрешните работи заслужи доста критики на нашите страници, но този път съумя да укроти ситуацията, да реши парещия казус. Пожарът бе овладян(буквално и преносно), работещите българи в лагера не пострадаха, нямаше заплаха и за населението на Харманли.

Органите на реда действаха професионално и изцяло според закона и правилата. За което заслужават награди, похвали и признанието на обществото.Пък дори и парична награда за Коледа от кабинета в оставка.

Не това, обаче, заслужават поредните антибългарски изстъпления на самозабравилите се грантаджии. За да получат траншовете и финансовите инжекции от фондациите на войнстващия либерализъм, фейсбук драскачи и бутафорни журналисти заляха с кофи помия българския полицай. Според тях горките афганистанци са станали жертва на репресия, не трябвало да получават палки, не трябвало да влезе в употреба водното оръдие, не трябвало Борисов да казва, че заслужават да бъдат изгонени от държавата, която им е дала гостоприемство. Абе общо взето - трябвало да бъдат оставени на мира да запалят лагера, да изхвърлят всички налични камъни, железа и дървета, да бъдат посрещнати с цветя и почерпка от станалите брутален обект на тяхната агресия служители на българската жандармерия. Едва ли не полицаите са тези, които трябвало да изгоним.

Не, трябва да бъдат изгонени грантаджиите. Тия, които продават род и родина за пет сребърника. Тия, които втори ден ни навират в лицето някакви фамозни снимки на бити нарушители на българските закони. Да се прегръщат с екстремистите и да ходят заедно в Тора Бора. Току-виж на някои им харесала интимната пещерна близост на брадатите диваци. Чиито рани така жално оплакват с крокодилски сълзи. Ето и част от коментарите. Татяна Васкберг пише в "Дойче веле": "...Болните не са преглеждани, а тези които са потърсили медицинска помощ получават съвета "да се оправят. Вместо лекари бежанците получили полиция и националисти..." Живи да ги оплачеш и ожалиш. Нека прочетем какви ги пише и другият фамозен либерастки журналист Бедров: "

Как могло биещите се с полицаи да бъдат набити питат журналистите от "правилните медии"?

Ами ще бъдат бити бе, как бият футболните фенове, които погазват реда. Каква е разликата между българите и афганистанците? Защо едните трябва да спазват правила, а другите са богопомазани?

Докога ще търпим кротко и миролюбиво каналаджии, екстремисти и терористи да си развяват коня на наша територия? Какво щеше да се случи ако наши сънародници запалят бежански лагер във Франция или Германия(ако този в Харманли изобщо може да бъде наречен така)?

Как грантаджийските журналисти ще опишат случката ако българи направят същите зулуми? Вероятно ще четат морал от сутрин до вечер, ще обясняват как те са умни, пък другите са тъпи. Хайде холан, сгъвайте цирка и дим да ви няма.

Защото в отразяването на случката в Харманли точно те доказаха своето ментално увреждане. Защото колкото и книги да си прочел – щом си морално тъп, то за цял живот оставаш морално тъп.

И си такъв за цял живот. За цял живот остава и клеймото, което сам си заслужиш – дамгосан като добиче с позорния етикет – предател на Родината и антибългарски грантаджия. От тия най-отвратителните – дето са заточени в най-вътрешния, в деветия кръг на Дантевия Ад.

Иван Иванов за Хипотези

Напиши коментар