Меню с протести

Илиян Василев, преди агент на ДС, а днес виден демократ и борец срещу комунизма, призовава за протест във фейсбук.

Което не е ново, той и тези като него това работят, изкарват заплатите. Човекът взе 200 000 долара за списването на сайт, който дори и жена му едва ли чете. И затова трябва да е деен в социалната мрежа, да зове и насочва целокупното българско човечество към бунт и борба.

Обаче човечеството разбра, че едни хора стават милионери, докато се правят на загрижени за същото човечество и спря да им обръща внимание. И с право, то не може едните да трамбоват по паважа и да викат, другите да пълнят сметките с твърда валута. Пък и стана малко тегаво, по двеста пъти трябва да викаш долу Пеевски, а ако решиш само да прошепнеш името на Прокопиев, да ти шъткат и затварят устата. По двеста пъти да споделяш Комарницки с дебелите карикатури на Цацаров и Борисов, а на Сашо Дончев да не смееш да гъкнеш. Умори се малко народът без пари да бачка на Прокопиев и Огнян Донев, а видните дейци на революцията, по една случайност все бивши комунисти и децата им, да захлебват здраво.

Настанаха малко трудни времена за грантополучателите, не щат хората да им се връзват. А парите ще свършат, ако няма джангър, те и в посолството не са шматки, не може само с дрънкане, ще спрат доларите. трябва да се измисли нещо ново и ето, Илиян Василев, като стар кадър на органите, веднага предлага иновативен подход.

Той призовава към протест, но по желание и избор на клиента. Буквално, така пише на страницата си. Прави допитване готови ли са някои да излязат на протест, сиреч ще може ли да събере достатъчно за снимката, с която после ще отчете работа. Ако има достатъчно, пише Илиян Василев, те щели да получат - забележете! - предложение за ден, час и формат. Абе направо гурме манджа, специално приготвен протест, съобразен с вашия вкус и възможности. Кеф ти понеделник, кеф ти петък, кеф ти на центъра, кеф ти в парка, може следобед, може и по-късно. Само моли човекът да кандисате, че трябва после да се обяснява пред американската фондация, ако пак вземе парите, а дойдат пет човека.

И това не е всичко. Понеже е ял попарата вече този печен бивш казионен земеделец, а сега натовец, лъгали са го неведнъж, той предлага още нещо: Да си вържат всички червен конец ( не се ебавам, така пише самият Илиян Василев, проверете сами, ако не вярвате), та да се знаело, кой е от нашите. Щото протест, протест, ама после ще го вземе я Асен Генов, я някой друг и кой ще получи кинтите, а? Така че нашите овце си ги маркираме ние, явно на глава изплащат субсидиите, като в земеделието. Той Илиян Василев си беше от БЗНС-то на другарите, лично обслужваше др. Петър Танчев, прихванал е нещичко от пасането на глави добитък. Пише, че не е сигурен за цвета на конеца, точно червен пък, да не стане сега обърквация, да се ядосат от посолството.

И ако се навие българското човечество, към което се обръща нашият герой, тогава правим проектобюджет, тичаме във фондацията, взимаме доларите и да се надяваме, че до Коледа още два-три пъти ще смогнем с този нов подход, за да изкараме почивката на топло. Тежко е, трудно се намират хора вече, затова Илиян Василев пръв предлага новата форма, протест по желание, вероятно скоро и меню ще пусне на профила си. Ми каквото им харесва, това да си вземат, на човека бройка му трябва, отчет му искат. Не е предложил да си сложат звънче на врата хората, явно малко прекалено му се е сторило.

Димитър Тодоров за Хипотези

5 Коментари

 1. Avatar
  Смърт и за руснаците 2017-09-11 08:41:07

  Вън от България агентите на Русия и псевдообществениците Прокопиев и Илиян Василев. Анатема!

 2. Avatar
  Антимафия 2017-09-10 14:02:58

  \\\"Смърт та комунистите\\\" е комунист, който всъщност иска да убие враговете на неокомунизма. Руските ченгета обвиняват българите, че вече не им служат, всички а вие отчитате ли си рублите от пасольството?

 3. Avatar
  Смърт за комунистите 2017-09-10 10:37:13

  Смърт за БКП, ДС и марионетките им Иво Прокопиев, Огнян Донев, Илиян Василев!!!

 4. Avatar
  Анти ДС 2017-09-10 10:36:23

  Илиян Василев е гнусно ченге

 5. Avatar
  Идиот 2017-09-09 11:56:03

  Сте Димитър Тодоров

Напиши коментар