Измислиха пост специално за журналистка от СКАТ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Изненадващо тези дни кабинетът направи промени в правилника на Информационния център на Министерството на отбраната.

Управниците решиха да въведат нова длъжност в центъра, каквато досега никога не е имало – „заместник-директор по художественотворческата част“. Промяната в правилника е обнародвана в брой 71 на „Държавен вестник“. Така тази структура, второстепенен разпоредител с бюджетни средства, ще има нов началник и двама заместници.

За зам.-директор по художественотворческата част е назначена Мария Цветкова. Доскоро тя бе дясна ръка на вицепремиера Симеонов като организационен секретар на партията му НФСБ. Цветкова водеше и предаване в телевизията на Валери Симеонов – „СКАТ“.

На частичните избори за кмет на район „Младост“, проведени през есента на миналата година, Цветкова се яви като кандидат на „Обединените патриоти“. На местния вот тя зае едва пето място, печелейки скромните четири хиляди гласа, въпреки пищната и разточителна кампания, на която се радваше нейната кандидатура.

По време на кампанията лично лидера на НФСБ Симеонов я представи официално на гражданите на „Младост“. В последствие тя участваше и в поведената от него листа на „Обединените патриоти“ в 23 МИР София за предсрочните парламентарни избори през март тази година.

Източник: „Труд“

Напиши коментар