БСП, ДСБ и Да България в общ фронт срещу Фандъкова

Радан Кънев (който се извинява и оттегля от политиката по три пъти на ден, преди да даде по три нови интервюта за бъдещето на дясното, Балканите, света, Вселената и всичко останало) и Божидар Димитров са на едно мнение по църковния казус.

Вземат отношение като врели и кипели в няколко столетия църковни дипломатически битки. Като истински пастири, истински отци, православни старци. Както се казва, който си го разбира, разбира си го. Кой, ако не те двамата, всепризнати църковни асове?

Толкова е смешно.

Което прочее, не е изненада. Все пак новата коалиционна формула е "няма ляво, няма дясно". И двамата са недоволни. Громят. На това му се казва "гроздето е кисело". Да завиждаш на чуждите политически успехи сигурно е твърде човешко (ще спестя цитата, за да не напрягам Нойзи и компания), особено на фона на собствените политически катастрофи. Но да показваш тази завист така нервно, е чисто и просто самопризнание. За провал. Много по-истинско от десетките декларативни.

На този фон не е никаква изненада, че ДСБ, Да България и БСП са в общ фронт срещу кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova. Ултра левите, които са за свобода на конопа и всички кучета, както и за забрана на месото в планетарен мащаб, "няма ляво, няма дясно дъгата" и "хард" десните с розов оттенък. Марта Георгиева, Иво Божков и Борис Цветков, рамо до рано. "Хигиена нулева" се превърна в клише. Но тук си е на мястото.

Нелепо.

Автор: Ангел Джамбазки, евродепутат

Източник: Фейсбук профил на Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО

1 Коментари

  1. Avatar
    replica uhren 2018-05-11 12:00:06

    Sobald Sie es haben, tun Sie nichts. Beruhige die Welt, um die Zeit zu verschieben rolex kopien und voranzukommen. Sch?n und langlebig, auf der ganzen Welt respektiert. Advanced Quarz-Technologie, genaue Minute oder replica uhren Sekunde ist nicht schlecht. Du hast es verdient. Warte auf diesen zweiten Weltwechsel, oder ergreife diese Sekunde, um die Welt zu ver?ndern.\r\n

Напиши коментар